VDG Boavista/Velora stoel-bank loungeset – Sooty – 6-delig | 6097346254239

Boavista/Velora stoel-bank loungeset – Sooty – 6-delig 
Ga voor de onweerstaanbare Boavista/Velora loungeset. Dé loungeset voor binnen en buiten. Deze loungeset bestaat uit 2 luxe loungestoelen, een 3-zits loungebank en 3 trendy ronde loungetafels. In een stralend witte kleur stralen deze tafels klasse uit met verschillende afmetingen en hoogtes. De Boavista loungeserie is gemaakt van Sunbrella. Dit is een all-weather stof waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over een regenbui! Deze set kan gewoon het hele jaar lang buiten blijven staan! Dat is nog eens onbezorgd genieten. Laat jouw tuin schitteren met deze Boavista/Velora loungeset. Bestel direct online!
Eigenschappen Boavista loungeserie
De Boavista lounge serie wordt gekenmerkt door de indoor mogelijkheid voor buiten. Met deze loungeset lever je absoluut niet in op comfort ten opzichte van binnen. Deze loungebank wordt gesierd door een stevig aluminium onderstel. Een materiaal dat perfect is voor tuinmeubelen omdat het niet gaat roesten en geen onderhoud nodig heeft. Over het aluminium frame is Sunbrella stof aangebracht. Deze stof is van all weather kwaliteit en zorgt ervoor dat jouw loungebank en stoel heerlijk zacht is! Door de goed gevulde zitting ben je verzekerd van goed zitcomfort, een eigenschap die erg belangrijk is voor jouw loungestoel en bank. 
Eigenschappen Velora koffietafels
De Velora koffietafels zorgen ervoor dat jouw tuin gelijk anders aanvoelt. Deze koffietafels zijn gemaakt in de kleur 'cream' en worden geleverd in 3 verschillende afmetingen. Het net geen witte aluminium geeft een frisse uitstraling. De massieve onderkant van de tafels zorgt juist voor een moderne look. In de massieve onderkant zit een split, die voor een unieke uitstraling zorgt. Doordat ervoor aluminium is gekozen als materiaal, zijn deze tafels licht van gewicht. Zo verplaats je ze gemakkelijk door de tuin heen. Dankzij de verschillende afmetingen maak je een speels effect. Het biedt ook de mogelijkheid om met verschillende opstellingen te spelen.  
Deze set bestaat uit: 
2x Boavista loungestoel – Sooty
1x Boavista loungebank 3-zits – Sooty
3x Velora loungetafels – Cream
.

EAN: 6097346254239

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo