VDG Boavista/Medina verstelbare stoel-bank loungeset – 4-delig | 6097340263244

Boavista/Medina stoel-bank loungeset – Sooty – 4-delig verstelbaar
Ontdek de veelzijdige Boavista serie, een ideale loungeset voor binnen én buiten! Deze prachtige collectie omvat twee heerlijk zittende loungestoelen, een ruime loungebank voor drie personen en een stijlvolle loungetafel van 140×80 cm. De tafel, verstelbaar in hoogte, heeft een elegant zwart aluminium frame en een keramisch tafelblad met een stenen motief. Dankzij de verstelbare hoogte transformeer je moeiteloos de tafel van een loungetafel naar een diningtafel, waardoor je de perfecte setting creëert voor elke gelegenheid. Geniet van het ultieme comfort en weerbestendigheid met de Boavista loungeset, en bestel gemakkelijk online!
Eigenschappen Boavista loungeserie
De Boavista lounge serie wordt gekenmerkt door de indoor mogelijkheid voor buiten. Met deze loungeset lever je absoluut niet in op comfort ten opzichte van binnen. Deze loungebank wordt gesierd door een stevig aluminium onderstel. Een materiaal dat perfect is voor tuinmeubelen omdat het niet gaat roesten en geen onderhoud nodig heeft. Over het aluminium frame is Sunbrella stof aangebracht. Deze stof is van all weather kwaliteit en zorgt ervoor dat jouw loungebank en stoel heerlijk zacht is! Door de goed gevulde zitting ben je verzekerd van goed zitcomfort, een eigenschap die erg belangrijk is voor jouw loungestoel en bank. 
Eigenschappen Medina up&down tafel
De unieke Medina up&down tafel. Deze bestaat uit aluminium en keramiek. Deze tuintafel is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zo heb je altijd een Medina tuintafel die bij jou past. Deze tuintafel heeft een moderne uitstraling en biedt duurzaamheid door het lichte en roestbestendige aluminium frame. Het keramische blad zorgt voor een gemakkelijk onderhoed en is vlekbestendig. De tafel is in hoogte verstelbaar waardoor je deze tafel gemakkelijk transformeert van ontspannen loungen naar een dining setting. Maak van jouw tuin, jouw moment met deze Medina tuintafel! 
Deze set bestaat uit: 
2x Boavista loungestoel – Sooty
1x Boavista loungebank 3-zits – Sooty
1x Medina verstelbare loungetafel – 140×80 cm.
.

EAN: 6097340263244

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo