Coco Bali/Almeria 225 cm dining tuinset 7-delig | 7434235247290

Coco Bali/Almeria 225 cm dining tuinset 7-delig
Ben jij op zoek naar een tuinset dat helemaal perfect past in deze tijd? Dan is de Coco Bali dining tuinstoel in combinatie met de Coco Almeria dining tuintafel 225 x 100 cm wat voor jou! De Coco Bali dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en wicker en is eenvoudig schoon te houden. Ideaal voor in de tuin! De Coco Almeria dining tuintafel is gemaakt van eucalyptus en heeft een unieke, maar stoere look. De Coco Bali/Almeria dining tuinset heeft plaats voor 6 tot 8 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! 
De Coco Bali/Almeria 225 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Coco Bali dining tuinstoel
* 1 x Coco Almeria dining tuintafel 225 x 100 cm Eigenschappen Coco Bali dining tuinstoel
De Coco Bali serie is gemaakt van duurzaam aluminium en wicker. Het aluminium is licht van gewicht, erg stevig en voorzien van een dubbele poedercoating. Dankzij deze poedercoating is de Coco Bali serie bestand tegen roest- en corrosievorming. Daarnaast vormt het een extra bescherming tegen krasjes. Wicker vlechtdraden hebben een mono-core productieproces. Hierdoor zijn de draden door en door gekleurd. Het wicker is kleurecht en weersbestendig. De zit- en rugkussens zijn water- en vuilafstotend. De hoes is eventueel uitwasbaar, mits op koude temperatuur. Voor eventueel onderhoud kun je je laten adviseren door onze verkoopadviseurs. 
Eigenschappen Coco Almeria dining tuintafel 225 x 100 cm
De Coco Almeria tuintafel is één van de nieuwste modellen uit de grote collectie van Tuinmeubelshop. Een stoere tuintafel van hoge kwaliteit eucalyptus hout. Door de afgeronde hoeken heeft deze tafel een vriendelijke uitstraling. Eucalyptus hout is een hardhout soort, dat geschikt is voor buiten, maar de tafel zal wel verkleuren en kan kleine scheurtjes gaan vertonen. Eucalyptus hout is een zachtere houtsoort dan teakhout. Het is daarom beter om de tafel te behandelen met een teak shield of teak protector en zeker in de winter, onder een overkapping of in een schuur te plaatsen.

EAN: 7434235247290

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Loungeset123.nl
Logo